L’ajuntament de Xàtiva ret homenatge a tres funcionaris jubilats

L’ajuntament de Xàtiva ha retut homenatge a tres funcionaris jubilats aquest matí, com sol ser tradició durant la celebració del dia de Santa Rita, patrona dels funcionaris. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, els ha fet lliurament de la insígnia de la ciutat. A més, han estat acompanyats per alguns membres de la corporació municipal.

Els funcionaris homenatjats han estat:

Antonio Moreno Peña: Pertenyia a la plantilla de Personal Laboral d’aquest Ajuntament. Des del dia de la seua incorporació el 29 d’octubre de 2009, ha prestat serveis de Fontaner.El temps de serveis prestats ha sigut de 6 anys, 8 mesos i 9 dies.

jubilados-4-diaridigital.es

Fernando García Francés:Pertenyia a la plantilla de Personal Laboral d’aquest Ajuntament. Des del dia de la seua incorporació l’1 septembre de 1978, ha prestat serveis de Fontaner.El temps de serveis prestats ha sigut de 38 anys, 9 mesos i 15 dies.

jubilados-3-diaridigital.es

Antonio Martinez Domenech: Pertenyia a la plantilla de Personal Funcionari. Des del dia de la seua incorporació el 17 de juliol de 1974. El temps de serveis prestats ha sigut de 42 anys i 3 mesos.

jubilados-2-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta