El cantautor Carles Pastor obrirà dissabte 20 el cicle del festival al carrer

Una de les novetats de la II edició del Festival Música i Lletra són els concerts fora del recinte del Gran Teatre amb la intenció d’estendre les actuacions per tota la ciutat. Enguany amb la col·laboració del restaurant Casa La Abuela, que ha cedit la terrassa de la plaça de la Bassa per a acollir les actuacions del cantautor de Gandia Carles Pastor dissabte 20 de maig a les 23h i l’actuació de la cantautora uruguaiana Inés Saavedra 17 de juny a la mateixa hora, just després de sopar.

A més, i gràcies a la complicitat dels establiments agrupats en el col·lectiu Gent del Mercat, Alfonso Copé, Pau Miquel Oliver, el xativí Carles Vila i Sílvia Tomàs Trio, actuaran a les 21h els dijous 25 de maig, i l’1, 8 i 15 de juny respectivament. Tots els concerts al carrer són d’entrada lliure.

Les actuacions del MiL al carrer combinen artistes consolidats amb artistes emergents que completen el cartell d’enguany juntament amb Abraham Rivas i Cesk Freixas (27 de maig), Mireia Vives i Borja Penalba (3 de juny), Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny).

El concert de Sés i Les Kol·lontai, també d’entrada lliure, a la plaça del Mercat, comptarà amb l’impuls dels establiments que engalanaran la plaça i faran d’amfitrions d’un espectacle on les dones seran les protagonistes en la primera edició paritària del festival.

D’aquesta manera el Festival desborda la iniciativa municipal i programa juntament amb altres entitats locals, amb la intenció de consolidar aquest format en successives edicions.

El Festival més meridional de la cançó d’autor

El «Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d’autor» es consolida com el festival més meridional de la paraula cantada. Una cita de referència per a la presentació de nous treballs i propostes que el converteix en un festival estratègic d’especial atenció. La segona edició del festival obre les portes a les actuacions al carrer durant els mesos de maig i juny a la ciutat de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + dieciocho =