Genovés acull la Volta a Peu i la Marxa contra el Càncer

Després de que Quesa celebrara recentment la huitena edició de la seua ‘Carrera Popular. Vuelta a Pie a Quesa’, aquest dissabte serà el torn de Genovés, que torna a formar part del circuit després de dos anys.

Aquest municipi de la Costera acollirà una doble prova. D’una banda la setena edició de la Volta a Peu festes de Sant Pasqual i d’altra la primera Marxa contra el Càncer amb un marcat caràcter solidari. De fet, tota la recaptació es destinarà de manera integra a la lluita contra aquesta malaltia.

L’eixida de la Volta a Peu està prevista a les set de la vesprada des del carrer Jaume I, malgrat que prèviament, a les 18:00h, hi haurà una eixida per als més menuts. Amb posterioritat eixirà la Marxa contra el Càncer.

Pel que fa a l’itinerari, les proves discorreran per paratges naturals entre Genovés i Alboi seguint el transcurs del riu Albaida, sens dubte un dels atractius d’aquesta cita.

L’alcalde del municipi, Pere Revert, ha animat a veïns i visitants a participar en aquestes proves i ha destacat el fet de que es la primera vegada que el municipi celebra la Marxa contra el Càncer en la que s’espera molta assistència.

Així mateix, Revert ha fet una crida per a que la gent que no conega el poble aprofite aquesta cita esportiva per visitar els monuments dedicats a la pilota així com els paratges naturals.

No hay comentarios

Dejar respuesta