L’Ajuntament de Xàtiva convoca l’elecció de la Reina de la Fira d’agost 2015

El termini d’inscripció finalitza el 17 de juliol

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat hui les bases per al procés d’elecció de la reina de la Fira 2015. El termini perquè les aspirants a aquest càrrec honorífic puguen presentar les seues sol·licituds començarà demà 8 de juliol i s’estendrà fins el divendres 17 de juliol. L’escrit de sol·licitud ha de dirigir-se al departament de Fira i Festes i presentar-se a la tercera planta de l’ajuntament o la Casa de la Joventut. L’elecció es produirà mitjançant la deliberació d’un jurat que està previst que es reunisca la vesprada del dia 17.

Els requisits per poder accedir al càrrec de reina de la Fira són ser dona natural de Xàtiva, podent ser resident a la ciutat o no, i tenir entre 18 i 30 anys. En l’escrit de sol·licitud hauran de consignar-se necessàriament els noms, cognoms i DNI de l’aspirant a reina i de les quatre dones i cinc homes acompanyants que conformaran la Cort d’Honor. El termini de presentació finalitza el proper divendres 17 i no s’admetran sol·licituds fora d’aquest termini ni presentades en altres dependències diferents a les indicades.

No s’exigeix formació acadèmica ni cap altre tipus de circumstància que condicione la igualtat d’oportunitats de les joves de Xàtiva per optar al càrrec de reina. A més, l’Ajuntament aportarà una ajuda econòmica de 6.000 euros, 2.000 per a les despeses de la reina i 1.000 per a cadascuna de les acompanyants.

Les bases d’aquesta convocatòria podrán consultar-se en el web municipal.

No hay comentarios

Dejar respuesta