L’Ajuntament de Xàtiva adjudica obres de millora al Centre de Dia de Malalts d’Alzheimer

La inversió, mitjançant el Pla de millora de Centres Socials de la Generalitat Valenciana, servirà per adequar la cuina del centre

Aquest dilluns s’ha celebrat a l’Ajuntament de Xàtiva la Mesa de Contractació per tal d’adjudicar les obres de millora del Centre de Malalts d’Alzheimer Pérez Bruschetti, ubicat a la Plaça Santa Anna.

Les obres s’han adjudicat per un total de 10.000 euros, i està previst que es realitzen durant el proper mes de setembre. L’adequació s’efectuarà en la cuina del Centre de Dia i suposarà una senzilla intervenció per tal de millorar notablement el funcionament diari de la gestió del menjador.

«Aquestes obres es contemplen gràcies al Pla de millora dels Centres Socials de la Generalitat Valenciana, amb el qual es permet efectuar inversions en matèria d’equipament, projectes d’obres i obres en l’àmbit de la igualtat i les polítiques inclusives», ha especificat el tinent d’alcalde Ignacio Reig, qui ha recalcat que «des de l’Ajuntament de Xàtiva es continua treballant en avançar pel que fa a la licitació i execució de les obres que queden pendents».

El Centre de Dia per a malalts d’Alzheimer és un servei sociosanitari de recolzament familiar, mitjançant programes de psicoestimulació global, amb una atenció terapèutica diürna i individualitzada, atesa per un equip interdisciplinar de professionals per tal d’evitar el deteriorament físic o psíquic de les persones afectades. A més de la cuina que es millorarà amb aquesta inversió, el centre compta amb una sala polivalent, banys geriàtrics, sala de descans, gimnàs i menjador.

No hay comentarios

Dejar respuesta