La Llosa de Ranes acollirà un “Concert a La Fresca” a càrrec de la Societat Musical

El primer d’ells serà el divendres 4 de setembre, a les 22.00 h en l’Avinguda Jaume I, amb el “Concert a La Fresca” a càrrec de la Societat Musical de la Llosa de Ranes.

Aquest any, ha estat un any diferent. La pandèmia de la Covid-19 que ha suposat, en primer lloc, el confinament de tota la població i, posteriorment, la desescalada amb totes les precaucions, ha fet que tota la programació haguera d’ajornar-se o suspendre’s. Però una vegada assolida la «nova normalitat» és el moment de tornar a oferir espectacles musicals i culturals, amb totes les mesures de seguretat.

És per aixó que la Fundació Sanganxa, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l’Ajuntament, han organitzat un cicle de concerts que pretén oferir una programació de qualitat per als amants de la música de vent. Els concerts es retransmetran en streaming a través de Televisió Comarcal.

El primer d’ells serà el divendres 4 de setembre, a les 22.00 h en l’Avinguda Jaume I, amb el “Concert a La Fresca” a càrrec de la Societat Musical de la Llosa de Ranes, dirigida pel seu mestre Rafael Grau i Vilar.

Els darrers anys han confirmat a la localitat de la Llosa de Ranes com tot un referent al món musical associat al vent. L’Ajuntament de la Llosa, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa són entitats amb l’objectiu comú de contribuir a la realització d’activitats que fomenten aspectes culturals, artístics, educatius, recreatius i en particular la promoció i la difusió de la música.

Així, aquesta unió ha donat com a resultat un projecte musical divers, però on han passat des de grans solistes internacionals com Allen Vizzuti, Paquito D’rivera, Eric Miyashiro fins a més de 1000 joves músics que han pogut gaudir del seu Concurs de Joves Intèrprets, masterclass, festivals de vent i activitats per a promoure la música.

No hay comentarios

Dejar respuesta