L’Ajuntament de Canals assumeix l’organització de les festes de Sant Antoni Abat 2022

El passat dimecres 27 d’octubre es va dur a terme a l’Ajuntament de Canals la comissió informativa municipal que està presidida pel regidor de Fira i Festes, Miquel Alventosa.

En aquesta reunió es va convidar a l’alcaldessa, Mai Castells, el tècnic de fira i festes del consistori, José Emilio Sancho, els festers del 2021 i els membres de l’oposició municipal per valorar el trasllat de la festa de Sant Antoni Abat l’any 2023, a petició dels festers de l’any 2021.

En aquesta comissió es va parlar de la reunió que es va mantindre amb el Consell de la Festa, òrgan consultiu, el qual, en una primera instància va donar el vistiplau per a organitzar la festa al 2022, «però malhauradament, quan es van conéixer els terminis i la incertesa que  havia provocat en els festers i festeres les restriccions marcades per la  pandèmia, l’equip de govern va donar el suport als festers per a què es traslladara la festa, tal com es coneix, l’any 2023», afirmava el regidor Miquel Alventosa.

A partir d’ací, i segons la normativa, és l’Ajuntament el que assumeix únicament l’organització de les festes. En aquest sentit, el consistori passarà una proposta dels esdeveniments que es duran a terme durant les festes i que serà presentada al Consell de la Festa per treballar-la,  juntament amb els membres de l’oposició, que en la comissió es van oferir a col·laborar i treballar en el programa de festes. En paraules del regidor Alventosa «el que volem és una proposta col·laborativa que acontente al poble de Canals».

El trasllat de la festa el 2023 ha comptat amb el suport per unanimitat de l’equip de govern, Partit Popular, Partit Socialista i pels regidors Celia Boronad i Xavi Pérez.

Perquè es duga endavant aquesta proposta s’haurà de ratificar en el següent plenari.

No hay comentarios

Dejar respuesta