Turisme Comunitat Valenciana destina 80.000 euros per a reforçar Xàtiva com a ‘Territori Borja’

– El secretari autonòmic de Turisme ha signat un conveni de col·laboració amb l’alcalde del municipi

– Aquesta aliança fomenta esdeveniments culturals i gastronòmics en el destí amb la finalitat de generar noves demandes cap a ‘Xàtiva Territori Borja’

Turisme Comunitat Valenciana destina 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva continue impulsant la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i reforce la promoció de la ruta temàtica englobada dins de la marca ‘Territori Borja’.

Així, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha subscrit a Xàtiva amb l’alcalde, Roger Cerdà, un conveni de col·laboració per a potenciar la ‘Ruta dels Borja’ en 2021.

Mitjançant aquest conveni l’Ajuntament de Xàtiva es compromet a continuar treballant en la posada en marxa del ‘Territori Borja’ i la implementació de la marca, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

El titular de Turisme ha volgut destacar que «Xàtiva ha experimentat un procés evolutiu a nivell turístic, amb una convicció clara d’anar millorant dia a dia» i ha agraït el treball del consistori «per haver creat un producte turístic singular, identitari i autèntic, que respon al model turístic que busquem, basat en el territori i en la reconstrucció de la nostra millor versió».

Per a Francesc Colomer, «la família Borja constitueix un recurs de primer nivell i la seua transformació i comercialització adequada en producte turístic és un exemple d’actitud per la qual ha apostat Xàtiva».

Colomer ha volgut reafirmar l'»encert d’aquesta iniciativa que aposta pel renaixement com una especialització de l’oferta turística i suposa situar a Xàtiva com un destí singular i amb carisma».

Colomer ha traslladat a l’alcalde de la localitat que per al 2022 Turisme Comunitat Valenciana continuarà compromés amb aquesta aliança amb la ciutat de Xàtiva i el seu producte turístic de ‘Territori Borja’.

‘Xàtiva Territori Borja’

A través d’aquesta aliança subscrita entre totes dues entitats, Xàtiva també impulsarà la posada en valor turístic d’esdeveniments culturals i gastronòmics de major rellevància en el destí, amb la finalitat de generar noves demandes cap a ‘Xàtiva Territori Borja’.

En aquesta línia, es realitzaran rutes guiades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars d’àmbit nacional o internacional; un cicle de conferències Xàtiva i Borja i visites teatralitzades, entre altres accions.

No hay comentarios

Dejar respuesta