L’Ajuntament convida el pròxim ministre de Foment a l’acte “La Font de la Figuera vol tren”

La Font de la Figuera ultima els preparatius per a l’acte lúdic-reivindicatiu del proper 23 de juny “La Font de la Figuera vol tren”. La població porta anys patint l’absència d’aquest servei, des de principis de 1997, i l’Ajuntament vol comptar amb el suport de diverses autoritats en la seua lluita per recuperar el servei.

Per aquest motiu, i després de la recent notícia que el socialista valencià José Luís Ábalos, dirigirà el Ministeri de Foment, des de l’Ajuntament de la Font de la Figuera ja li han transmès la felicitació al seu proper nou càrrec i petició de reunió i, junt amb ella, la invitació a l’acte “La Font de la Figuera vol tren”.

El Govern Municipal, “espera que l’entrada d’Ábalos al Ministeri supose una sensibilitat més gran i necessària per tractar els greus problemes que encara pateix la població pels danys en camps i camins rurals que es produeixen quan plou, inundant els mateixos”. De fet, l’alcalde, Vicent Muñoz, afirma que “les expectatives són altes i esperem que no ens defraude”.

L’acte tindrà lloc a l’Avinguda de l’Estació de la localitat, el dissabte 23 de juny a la vesprada i recordarà que el 19 de juny de 1859 la Font de la Figuera inaugurava la seua estació de tren, per tant, 159 anys que la població haguera gaudit aquest servei, de no ser per la supressió del mateix en l’any 1997.

Després de la invitació al Ministre, l’ajuntament farà arribar en breu invitació a associacions locals, municipis veïns i institucions supramunicipals així com a totes les formacions polítiques.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cuatro =