La xativina Alicia Herrero inaugura un nou projecte a Roma

La coreògrafa i pedagoga xativina Alicia Herrero va inaugurar dimarts passat el projecte ‘Hysteria. De secretis naturae’, en companyia de l’artista María Ángeles Vila, en la prestigiosa Galeria AlbumArte de Roma.

Les creadores, sota el nom de Las Mitocondria, han desenvolupat un treball plàstic i performatiu després d’una recerca sobre el concepte de la histèria femenina. Aquest estudi es va iniciar en 2014 amb motiu de l’encàrrec per al Festival d’Arts escèniques de Rieti, Itàlia, el qual incloïa un projecte d’art comunitari amb dones de la localitat.

En aquesta edició ampliada a Roma, es va comptar amb la col·laboració de la Real Acadèmia d’Espanya a Roma i l’Acadèmia Nacional de la Dansa d’Itàlia, els alumnes de la qual participaran en les performances que tancaran l’exposició el proper mes de juliol.

Recentment, Las Mitocondria també van presentar el seu projecte educatiu ‘Scatole abitate’ pel BNL Internacional de Tennis a Roma. Es tracta del quart any consecutiu, en el qual són convidades pel Consell d’esports d’Itàlia per oferir aquest projecte artístic que educa en els valors de l’esport.

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis − 1 =