L´Ajuntament de Canals recupera la Biennal de Pintura

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals ha recuperat aquest concurs de pintura amb únic premi de 1.500 euros.

Al certamen poden participar totes les persones que ho desitgen i el concurs està obert a qualsevol tècnica i estil.

Les dimensions mínimes de les obres són 81 x 60 cm i les màximes 180 x 180cm. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres, sense emmarcar, però protegides per un llistó que no supere 2 cms d’amplària. Les obres deuran ser originals i no haver estat premiades a cap altre concurs nacional o internacional.

El termini de recepció d’obres finalitzarà el 29 de juliol i les obres deuran ser lliurades, personalment o remeses per agència de transports, degudament identificades, amb una fitxa tècnica que s’adjunte a: EXCM. AJUNTAMENT DE CANALS – CASA DE CULTURA CA DON JOSE, C/ Diputació, 2, 46650 CANALS Telèfon 96 2240214. Mail: cultura@canals.es

S’estableix un únic Premi de 1.500 € a la millor obra a criteri del Jurat i l’obra premiada quedarà com a propietat de l’ Ajuntament de Canals. No obstant, el fallo del jurat podrà declarar desert el premi si així ho considera.

Finalment, el premi serà lliurat al guanyador el dia 9 d’octubre de 2016 en l’acte públic d’inauguració de l’exposició de les obres seleccionades. Aquesta mostra será visitable fins el 28 d’octubre a Ca don José.

No hay comentarios

Dejar respuesta