L’Ajuntament de Canals reactiva el projecte del trinquet municipal

Durant el Ple Extraordinari del passat 26 de novembre, el Regidor d’Esports, Vicent Tornero, va informar de la reactivació del projecte del trinquet municipal de Canals. L’obra es durà a terme a inicis del 2020.

Al 2018 es va demanar una subvenció dins el Pla de Trinquets de la Diputació de València que cobriria el 80% d’un projecte inicial, d’uns 126.000 euros. El 20% restant l’assumiria l’Ajuntament de Canals. No obstant això, tal i com va afirmar Tornero, “va haver-hi un error en la resolució de l’ajuda, la qual sols contemplava una cobertura del 80% d’aquest 80%”. És a dir, la subvenció seria d’uns 80.000 euros en compte dels 100.000 euros previstos.

A l’espera d’una rectificació per part de l’organisme provincial, el projecte ha estat paralitzat. Però, segons el Regidor d’Esports, “des de Diputació ens han dit que intentaran compensar l’error el pròxim any”. El primer pas ha sigut ampliar el termini per a l’execució de l’obra fins al 16 d’abril.

Amb açò, l’Ajuntament de Canals ha decidit iniciar el projecte amb els vora 80.000 euros que ja han arribat i amb una modificació de crèdit per a completar el cost total de l’obra amb fons propis.

No hay comentarios

Dejar respuesta