Caixa Ontinyent, primera entitat 100% qualificada per a la comercialització de productes immobiliaris

Compta amb tot el seu personal d’oficines amb aquesta capacitació.

Caixa Ontinyent s’ha convertit en la primera entitat financera d’Espanya que compta amb la totalitat de la seua plantilla formada en la nova Llei Reguladora de Contractes de Crèdit Immobiliari (LCI), publicada el passat 15 de març, i que té per objectiu incrementar la protecció del consumidor en l’adquisició de béns immobles.
Així, l’entitat ha assumit el repte que tot el seu personal lligat a la venda de productes compte amb aquesta capacitació específica amb la finalitat d’oferir el millor servei a la clientela.
El Cap de Recursos Humans de Caixa Ontinyent, Francisco Galiana, ha destacat que “comptem amb una plantilla compromesa, conscient que la seua formació repercuteix en la millora del servei a la nostra clientela”, i ha afegit que “és satisfactori comprovar que el personal de Caixa Ontinyent se sent part del projecte d’entitat i que assumeix la responsabilitat del seu treball diari. Comptem amb professionals qualificats i certificats, i això es fa evident en el dia a dia”.

Assessorament financer

Cal destacar que Caixa Ontinyent compta també amb el 92% de la seua plantilla qualificada i certificada en la normativa Mifid II (Directiva sobre Mercats d’Instruments Financers) que dota de major transparència el sector de la inversió i dels productes financers, assegurant i demostrant que el seu personal compta amb els coneixements i les competències necessàries per a facilitar informació i assessorar el client.

Compromís amb la inserció laboral i amb la igualtat.

A més, Caixa Ontinyent és molt activa en la preparació dels nostres joves per a la seua integració en l’àmbit laboral, professional o empresarial, amb una actuació molt intensa ja que, des que es va iniciar el programa en 1988, han sigut més de 1.000 els estudiants que han realitzat les seues pràctiques formatives en l’Entitat, amb un alt percentatge d’ells incorporat posteriorment a la pròpia plantilla.
Cal ressenyar que actualment Caixa Ontinyent està immersa en l’elaboració d’un Pla d’Igualtat que garantisca, en la pràctica, l’establiment i desenvolupament de polítiques a l’entitat, que integren la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 + 12 =