L’ Ajuntament avaluarà els resultats de la Setmana de la Mobilitat mitjançant enquestes

Demà finalitza el programa d’actes del que ha sigut la Setmana de Mobilitat 2016, impulsada des de la Mesa de Mobilitat de l’Ajuntament de Xàtiva. El primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea, Miquel Lorente ha valorat positivament la resposta obtinguda per part de les entitats implicades. El regidor ha avançat que “el pas següent serà convocar la Mesa de la Mobilitat per tal d’avaluar les activitats desenvolupades, per a estudiar quines són susceptibles de perllongar en el temps, amb una certa permanència”.

Però la valoració no es quedarà en l’àmbit de les entitats que conformen l’òrgan de participació. Tal com ha informat Lorente, “aquesta valoració anirà acompanyada per diverses enquestes que s’adreçaran a aquelles comunitats educatives on s’han realitzat les activitats de la Setmana de la Mobilitat”, referint-se als col·legis públics Martínez Bellver i Teresa Coloma. A més, les enquestes s’estendran als veïnats de les zones d’aquestos centres educatius.

Cal recordar que la Setmana de la Mobilitat es va iniciar el passat 16 de setembre, donant cabuda a més d’una desena d’actes amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania al voltant de la necessitat de promoure el canvi d’hàbits cap un model que contemple el desplaçament a peu o en bicicleta, així com la pacificació del trànsit rodat i un major ús del transport públic. Segons declaracions anteriors del regidor, “el nou model orienta la gestió de la mobilitat envers les persones, avantposant la seua seguretat i qualitat de vida front a un model anterior on la ciutat estava dominada pels cotxes”.

El format dels actes que han donat configurat aquesta iniciativa ha estat escollit pels membres de la Mesa de Mobilitat, a proposta dels grups polítics que estan presents al consistori, els quals també han assumit les tasques d’organització. És de destacar el perfil pedagògic que ha caracteritzat aquesta programació, amb una destacable participació de distints centres educatius de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 4 =