L’Ajuntament acull la presentació de la II Edició del ciclo-cross Ciutat de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha tornat a ser el marc de la presentació de la segona edició de la prova esportiva de ciclo-cross Ciutat de Xàtiva. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 30 de desembre, a les 9 hores, a la costa del castell de Xàtiva, organitzada pel club ciclista Bicicletas Sanchis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, la Generalitat y la Diputació de València.

En total, seran al voltant de 400 els participants entre totes les categories, tant masculina com femenina. El circuit transcorre per les faldes del castell, cuidant l’entorn i respectant el Medi Ambient. La prova és valedora per al campionat de la Comunitat Valenciana, per segon any consecutiu. A més a més, és puntuable per al rànquing nacional.

S’espera l’assistència dels millors corredors de la Comunitat Valenciana, tal com ha posat de relleu el seleccionador nacional de ciclo-cross, Pascual Momparler, present a la roda de premsa, junt al director esportiu de la prova, Salvador Sanchis i el regidor d’Esports, Pedro Aldavero.

No hay comentarios

Dejar respuesta