La Biblioteca de Xàtiva posa en marxa un nou servei de gestió de préstec mitjançant Whatsapp

Es podran renovar llibres, pel·lícules o revistes identificant-se com a persones usuàries a través del telèfon 673 50 28 64

Xàtiva,31de maigde 2024.- La Biblioteca Municipal de Xàtiva ha posat en marxa un nou servei de gestió de préstec mitjançant whatsapp amb la intenció de facilitar la renovació de documents bibliotecaris als usuaris i usuàries.

Amb aquesta ferramenta de missatgeria, qualsevol persona amb el carnet de la biblioteca vigent podrà renovar qualsevol llibre, pel·lícula o revista a través del telèfon de contacte 673 50 28 64.

Per a que la renovació siga efectiva caldrà identificar-se amb nom, cognoms i un document que acredite la identitat (DNI, NIF), i introduir el codi del document que es desitja renovar (el qual es troba en el codi de barres). És important sol·licitar la renovació abans del termini del préstec. Si el document que s’intenta renovar està reservat per altra persona no es podrà procedir a la seua renovació.

L’horari de la Biblioteca Municipal, pel que fa a la sala d’adults, és de dilluns a divendres de 9 a 20 hores de forma ininterrompuda, mentre que els dissabtes el seu horari és de 10 a 13 hores. Pel que fa a la sala infantil, aquesta està oberta de dilluns a divendres des de les 11 fins les 13:30h i des de les 16:30 fins les 20 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta