La VII Trobada de Centres Innovadors es celebra a Canals

Aquesta jornada serà la quadragèsima a nivell nacional i la setena que es fa a la Comunitat Valenciana mostrant així que, poc a poc, s’ha convertit en un esdeveniment que és un referent nacional on intercanviar coneixements i experiències en els centres educatius que estan innovant.

L’objectiu principal és acostar i compartir experiències innovadores en l’àmbit de l’educació, la innovació, les noves metodologies i l’ús de les TIC. A més, també es pretén orientar millor les actuacions que ja estan realitzant a partir d’exemples a seguir dels centres que estan començant aquest procés.

La jornada s’inscriu en el marc del projecte d’investigació “Centres innovadors” del GRUP DIM-EDU i estarà organitzada conjuntament amb el Col·legi Cervantes. És un acte obert en sessió continua per a tots els inscrits.

L’acte se celebrarà el pròxim 26 de juny de 2019 en el Centre Cultural Calixte III de Canals. La jornada constarà de ponències sobre pràctiques innovadores de diversos centres educatius de la Comunitat Valenciana, exposició de recursos educatius i un espai de comunicacions on-line.

La jornada estarà supervisada pel professor Pere Marqués Graells, actualment director de la Xarxa d’Educadors i Grup d’Investigació «Didàctica, Innovació i Multimèdia» (DIM-EDU). A més, les ponències estaran certificades i l’assistència a la mateixa es podrà registrar pel Cefire de Xàtiva.

També comptarà amb la participació i ponències de Juanfra Álvarez Herrero, Professor del Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques de la Universitat d’Alacant i professor en el Col·legi Sagrada Família d’Alcoi.

Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació, ha expressat que «aquest tipus d’iniciatives que pretenen actualitzar i integrar pràctiques innovadores i tecnològiques en les aules dels centres educatius són necessàries per oferir a l’alumnat la millor versió de cada docent». A més, ha volgut agrair a «Ricardo López i Eliseo Castelló, docent i director del col·legi Cervantes de Canals, pel treball que estan portant endavant per organitzar, amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquest esdeveniment autonòmic».

No hay comentarios

Dejar respuesta