27 empreses i serveis turístics de Xàtiva formen part ja de la xarxa SICTED de qualitat turística

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han lliurat aquest matí les distincions de qualitat turística SICTED a 7 noves empreses que s’han incorporat enguany a aquesta xarxa que impulsa Turisme Comunitat Valenciana i la Secretaria d’Estat de Turisme. Les empreses que han obtingut la distinció per primera vegada son Bellver Bedrooms (casa rural), Café Trobat (cafeteria), Casa del Cigroner (albergue), El Rincón de Isabel (comerç del nucli antic), Els Porxes (restaurant), Ganesh Cocina Ecléctica (restaurant) i Public Lounge Mercat (restaurant). Amb aquests, ja són 27 els establiments de Xàtiva que ostenten aquesta certificació de qualitat ideada per a millorar l’experiència turística en les destinacions.

IMG_0071L’alcalde Roger Cerdà ha agraït a Francesc Colomer “l’acompanyament en el camí de la millora de la qualitat turística a la ciutat”. El primer edil també ha tingut paraules de reconeixement per a les empreses que hi participen que, segons l’alcalde, “amb el seu esforç demostren l’estima pel seu negoci i per la ciutat”. Cerdà ha explicat que SICTED és “una aposta que iniciarem a principis de legislatura i que ha donat bon resultat”.

Per la seua banda, el secretari autonòmic ha destacat que “el millor màrqueting comença en el producte, construint una proposta de valor que Xàtiva té”, tot referint-se a l’oferta turística que representa el patrimoni històric de la ciutat i la seua relació amb la família Borja, articulada en el producte turístic Territori Borja.

IMG_0079A banda dels 7 nous integrants de la xarxa SICTED, 9 establiments més renoven la seua certificació enguany. Es tracta de Casa Aldomar (casa rural), Museu de Belles Arts de la Casa de l’Ensenyança, Castell de Xàtiva, El Poblet (cafeteria), Hotel Vernisa, Museu d’Arqueologia de L’ Almodí, Policia Local, Sirope (cafeteria) i la Tourist Info de Xàtiva.

A totes aquestes, cal sumar 10 empreses més, que arreplegaren distinció l’any passat i, per tant, aquest any no els toca: Montsant (hotel i restaurant), Xococap, D’ Turisme, Love Xàtiva Tours, Mirador del Castell, Il Padrino Due, El Túnel Tapas, Mel de Romer, Mel i Salut i Taberna Kubaba.

[g-gallery gid=»49792″]


En Castellà:

27 empresas y servicios turísticos de Xàtiva forman parte ya de la red SICTED de calidad turística

turisme-diplomas-El secretario autonómico de Turismo, Francesc Colomer, y el alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han entregado esta mañana las distinciones de calidad turística SICTED a 7 nuevas empresas que se han incorporado este año a esta red que impulsa Turismo Comunidad Valenciana y la Secretaría de Estado de Turismo. Las empresas que han obtenido la distinción por primera vez son Bellver Bedrooms (casa rural), Café Trobat (cafetería), Casa del Cigroner (albergue), El Rincón de Isabel (comercio del casco antiguo), Els Porxes (restaurante), Ganesh Cocina Ecléctica (restaurante) y Public Lounge Mercat (restaurante). Con estos, ya son 27 los establecimientos de Xàtiva que ostentan esta certificación de calidad ideada para mejorar la experiencia turística en los destinos.

El alcalde Roger Cerdà ha agradecido a Francesc Colomer «el acompañamiento en el camino de la mejora de la calidad turística en la ciudad». El primer edil también ha tenido palabras de reconocimiento para las empresas que participan que, según el alcalde, «con su esfuerzo demuestran el aprecio por su negocio y por la ciudad». Cerdà ha explicado que SICTED es «una apuesta que iniciamos a principios de legislatura y que ha dado buen resultado».

Por su parte, el secretario autonómico ha destacado que «el mejor marketing comienza en el producto, construyendo una propuesta de valor que Xàtiva tiene», refiriéndose a la oferta turística que representa el patrimonio histórico de la ciudad y su relación con la familia Borja, articulada en el producto turístico Territorio Borja.

Aparte de los 7 nuevos integrantes de la red SICTED, 9 establecimientos más renuevan su certificación este año. Se trata de Casa Aldomar (casa rural), Museo de Bellas Artes de la Casa de la Enseñanza, Castillo de Xàtiva, El Poblet (cafetería), Hotel Vernisa, Museo de Arqueología de L’Almodí, Policía Local, Sirope (cafetería ) y la Tourist Info de Xàtiva.

A todas estas, hay que sumar 10 empresas más, que recogieron distinción el año pasado y, por tanto, este año no les toca: Montsant (hotel y restaurante), Xococap, D’ Turisme, Love Xàtiva Tours, Mirador del Castell, Il Padrino Due, El Túnel Tapas, Mel de Romer, Mel i Salut y Taberna Kubaba.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − uno =