Tornen les activitats teatralitzades a la Cova Negra de Xàtiva

L’Ajuntament dóna continuïtat a aquesta iniciativa, iniciada el curs passat, que pretén conscienciar a les i els més menuts del respecte cap a la natura

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva torna a organitzar, per segon any consecutiu, les activitats educatives i interpretatives a l’espai natural municipal de la Cova Negra. Aquestes excursions van dirigides a l’alumnat de tercer cicle d’Educació Primària de Xàtiva i consisteixen en una visita guiada a la Cova Negra, on rebran personatges amb els que coneixeran de primera mà els elements naturals i patrimonials d’aquest entorn, tallers interpretatius a la Casa de la Llum, on aprendran conceptes de la flora autòctona, i per últim un esmorzar amb activitats a l’Aula Natura, on hi està ubicada una exposició de flora i fauna.

Aquestes activitats, creades i conduïdes per l’Associació Interpreta Natura, es duran a terme durant els mesos d’abril i maig, començant aquest dijous 4 d’abril. Les escoles podran elegir entre diferents opcions d’anada i tornada, una primera d’anada a peu i tornada amb tren des d’Alboi, i una segona d’anada i tornada en bus.

Des de l’Ajuntament s’incideix en la importància d’aquestes activitats per educar i conscienciar als més menuts del seu entorn natural amb l’objectiu de normalitzar el respecte a la natura, així com l’estima, defensa i valorització del nostre patrimoni. A més a més, la continuïtat d’aquesta activitat també ha vingut donada per la resposta que els centres educatius donaren el curs passat on participaren més de 500 alumnes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + doce =