La vicepresidenta de la Diputació desfila als Moros i Cristians de la Font

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, va desfilar ahir diumenge en les festes de Moros, Cristians i Contrabandistes de La Font de la Figuera: Amigó va assistir com a convidada en la comparsa Xiques Contrabandistes, en la qual també estaba prevista la presència de la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando. Per la seua banda, el diputat de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, tenia previst participar en la comparsa Beduïns.
Després de l’acte de presentació de les reines, capitans i abanderats amb el que el municipi va donar la benvinguda oficial a les festes, han començat totes les activitats programades en la present edició.
No obstant açò, l’acte més emblemàtic va tindre lloc ahir diumenge amb l’ “entrada”, en la qual participaran diferents comparses de Moros, Cristians i Contrabandistes, acompanyades per les seues bandes de música.
Les festes de Moros, Cristians i Contrabandistes de La Font de la Figuera continuaran hui i demà amb més desfilades de comparses i processons. La celebració culminarà amb l’anomenat “Despojo”, la conversió de l’exèrcit moro al cristianisme, que motivarà la pau entre els dos exèrcits acompanyant a la Santa de nou a l’ermita. Una vegada allí es proclamaran els nous càrrecs per a les pròximes festes.

No hay comentarios

Dejar respuesta