Joventut presenta la programació trimestral d’hivern

Joventut presenta la programació trimestral elaborada per la regidoria i el Consell de la Joventut de Xàtiva per als mesos de desembre, gener i febrer. Respecte als cursos destaca un de guitarra, veu i cant; tres cursos relacionats amb aplicacions informàtiques; i un altre de cuina oriental.

A més, es continua amb la formació més reglada amb la iniciació al llenguatge de signes i cursos homologats per l’IVAJ i la Conselleria i l’animació turística.
A més, també es continua en la linea de facilitar als joves que puguen adquirir el requissits per obtindre els certificats de la JQCV.

Pel que fa a les activitats destaca: el circuit de l’Humor, els tallers de currículum i recerca de treball i tècniques d’estudi, el torneig la fallera i el taller de curstumització

També s’han programat una sèrie de tallers dirigits sobretot a les associacions juvenils que desevolupen tasca amb xiquets, així com per a joves que estan realitzant algun estudi relacionat en l’educació formal o no formal: taller de contacontes i animació lectora.
D’altra banda, no es deixen de costat els viatges per a esquiar així com rutes senderistes per conèixer la comarca.

Per últim es ficarà en marxa un concurs de fotografia d’hivern a Instagram així com altres per a disseny del follet de la programació de primavera o el cartell del Dia de la Dansa així com un concurs de selfies de carnestoltes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 6 =