La VI Cursa Solidària Infantil recull al voltant de 500 quilos de menjar

Uns 300 alumnes del CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes han participat el dimecres 17 d’abril en la sisena edició de la cursa solidària infantil organitzada pel centre en col·laboració amb l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i l’oficina local de CaixaBank. Per a participar en la carrera els alumnes havien d’aportar un kilo d’aliments o productes de primera necessitat, que es destinaran a les persones més necessitades del municipi. Dels quasi 500 kilos que s’han recollit, un 80% anirà per a les persones ateses pels serveis socials municipals i un 20% a Cáritas de La Llosa de Ranes.

CaixaBank ha donat a cadascun dels inscrits el dorsal per a poder participar a la carrera ,i a l’acabar la carrera, una saquet amb un esmorzar que incloïa un suc, un trosset de coca en llanda i una xocolatina. La cursa s’ha desenvolupat pels carrers La Creu, la Plaça Major i Sant Cristòfol.

Els xiquets han corregut agrupats en diferents categories segons el curs. Per a finalitzar, han sigut els mestres del Col·legi Crist del Miracle els que s’han animat a fer la volta, acompanyats per una gran quantitat d’alumnes que els han seguit. Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les activitats programades per a celebrar la Setmana Cultural de l’escola i amb ella es fomenta la solidaritat entre els més menuts mentre es promouen l’esport i la salut.

No hay comentarios

Dejar respuesta