L’exposició antològica d’Artur Heras amplia el seu horari durant les festes de Pasqua

Els quatre espais de Xàtiva que alberguen les obres de l’artista obriran del 19 al 22 i del 26 al 29 d’abril de 10 a 14 i de 16 a 19 hores

 L’Ajuntament de Xàtiva ha ampliat l’horari de la gran exposició antològica d’Artur Heras per a les festes de Pasqua, obrint de 10 a 14 i de 16 a 19 hores durant els dies del 19 al 22 i del 26 al 29 d’abril. Es manté, per altra banda, l’horari normal d’obertura, que comprèn de dimarts a diumenge de 10 a 14 hores, els dies que no afecten als anteriorment citats.

El motiu d’aquesta ampliació d’horari que afectarà als quatre espais on estan repartides les obres de l’artista xativí, Museu de Belles Arts de la Casa de l’Ensenyança, la capella de l’Hospital Reial, el convent de Sant Domènec i el Palau de l’Ardiaca, és l’augment de l’oferta cultural i turística durant dates de gran afluència de visitants a través d’una exposició de l’envergadura com l’obra antològica d’Artur Heras.

«Sura com el desig i el destí en la memòria», títol amb el que s’anomena aquesta exposició que recorre els 55 anys de pintura d’Heras, i que va obrir les seues portes el passat 29 de març, ja ha rebut un total de més 750 visitants.

No hay comentarios

Dejar respuesta