Més de 800 signatures avalen la candidatura de la Plataforma Per Xàtiva

Este matí s’ha lliurat la documentació al secretari municipal perquè efectue la seua validació

L’alcaldable Empar Penadés, acompanyada per Rafa Suñer, el seu número 2, i Manu Chafer, número 4, ha presentat este matí davant el secretari municipal, Rafael Alborch, més de 600 signatures de ciutadans i ciutadanes de Xàtiva que recolzen i avalen la Plataforma per concórrer a les eleccions del 26 de maig.
El secretari haurà de verificar la validesa d’aquestes signatures i dels seus respectius DNIs perquè puguen ser traslladades a la Junta Electoral de Zona.

Una vegada autentificats els avals, caldrà presentar davant la JEZ aquesta i la resta de documentació necessària (l’acta de constitució i llista completa de candidats, entre altres) per poder constituir la nova agrupació d’electors i participar com a opció de vot als propers comicis.

Segons Penadés, «Estem desbordats i enormement agraïts pel caliu de la gent i tot el suport rebut. Hem superat amb escreix les 500 signatures amb DNI que ens calien per poder tirar endavant, i encara ens estan arribant fulls plens. Hem hagut de tallar i lliurar-ne unes quantes de més per si de cas. No era qüestió de portar a validació les més de 800 signatures que tinguem.»

Des de Plataforma Per Xàtiva agraïm enormement el recolzament de la ciutadania i ens comprometem a complir la nostra paraula de treballar Per Xàtiva i la seua gent.

No hay comentarios

Dejar respuesta