La Trobada d’Escoles en Valencià arriba demà a la Costera

El llarg viatge de les Trobades d’Escoles en Valencià arriba demà dissabte a la comarca de la Costera, concretament a Llanera de Ranes.

La Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià de la Costera ha organitzat aquest dissabte la XXVIII edició de la festa d’estima col·lectiva pel valencià. En aquesta ocasió, l’organització ha volgut fer valdre el paper rellevant de l’escola rural a través del Col·legi Rural Agrupat ‘La Costereta’, del qual formen part Llanera de Ranes, la Granja de la Costera, Cerdà i Torrella.

Durant tota la jornada de convivència per la dignitat de l’ensenyament en valencià hi haurà diferents activitats adreçades a grans i menuts: un centenar de tallers escolars, cercavila, portes obertes als museus de Llanera de Ranes, teatre, taekuondo, jocs tradicionals, pàdel, contacontes, muixeranga i presentacions de llibres, entre altres.

La trobada arrancarà a les 9’30 hores amb l’aplec d’escoles i participants a la porta de l’Ajuntament de Torrella i les activitats es perllongaran durant tot el dia amb un centenar de tallers i paradetes.

Aquesta jornada compta amb la participació dels centres educatius de Vallada, Barxeta, Canals, el Genovés, la Llosa de Ranes, Cerdà, Torella, la Granja de la Costera, Llocnou d’en Fenollet, Rotglà i Corberà, Moixent, Montesa, la Font de la Figuera i Xàtiva.

Trobada Llanera

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + nueve =