El CEIP José Mollà de Canals se suma al programa Edificant amb el suport unànime del seu Consell Escolar

Seguint l’estipulat en la reunió de directors de centres educatius públics, celebrada recentment, s’ha procedit a convocar un Consell Escolar en cadascú dels centres públics per a sumar-se, en cas d’estimar-ho oportú, al programa Edificant de la Conselleria d’Educació que, coordinat per l’Ajuntament de Canals, pretén millorar infraestructuralment els col·legis i instituts.

Dimecres passat va ser el torn del CEIP José Mollà. En el Consell Escolar es va tractar com a únic punt del dia, la proposta d’afegir-se i recolzar la proposta de les obres que requereix el centre educatiu public d’infantil i primària per a superar els entrebancs més significatius i que, a priori, ja han sigut escoltats per la Conselleria.

Les peticions aprovades per unanimitat dels members presents al Consell Escolar han estat: millorar els accesos; ampliar aulari l’d’infantil; renovar la xarxa elèctrica i l’enllumenat de les aules i passadissos; substituir la fusteria metàl·lica exterior i la interior.

Hui divendres, el regidor d’Educació i alcalde de Canals, Ricardo Requena, assistirà als consells escolars de l’IES Sivera Font i el CEIP Vicente Rius.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − ocho =