Els equips de futbol que representen a les comarques de La Ribera, La Costera i el poble de Canals, han aconseguit un any més ser el millor equip del prestigiós torneig de futbol internacional del costa blanca cup de Benidorm que, enguany, celebrava el seu 25 aniversari.

La selecció on participava Canals, aconsegueix amb este triomf la fita històrica de ser l’equip que per cinquena vegada consecutiva obté el torneig de futbol de Benidorm, amb un total de sis ocasions alçant la copa. Cap altre equip compta amb un palmarés similar.

Enguany s’ha participat amb sis equips corresponents a les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet. En global este torneig de Benidorm acollia a més de 300 equips de 18 països i més de 4.200 jugadors de tot arreu del món.

Per arrodonir el torneig, el jugador de Canals Héctor Perales Felipe de la categoria Benjamí obtenia la copa al millor jugador i màxim golejador de la seua categoria. Fou l’alcalde de Canals, Ricardo Requena qui per deferència de l’organització tingué l´oportunitat de donar la copa de campions a l’equip de Canals i també el trofeu al jugador local Héctor Perales.

Ricardo Requena, manifestà “estar molt orgullós de l’equip que ens ha representat en este prestigiós torneig i ha deixat el nom del nostre poble en el més alt. Requena afegia “sentir-se emocionat per tot el viscut a Benidorm amb l’equip de futbol de Canals, des de la jornada inaugural amb la desfilada, les finals disputades i guanyades i els actes de cloenda on el nom de Canals va sonar amb molta força”.
L’alcalde de Canals, va donar la més sincera enhorabona a tots els components de l’equip i especialment a Antonio Micó com a responsable i persona que des de fa ja 21 anys és el cap visible de tots els equips que participen en este torneig.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − siete =