La segona edició de la Fira de l’oli d’Énguera ja està en marxa 

  • Ja és una realitat. La segona edició de la Fira de l’Oli, torna amb molta força.
  • Del 18 al 20 d’octubre, Énguera es prepara per a viure tres dies intensos d’esdeveniments, gastronomia i tradició entorn al AOVE.

Énguera, 13 de juny 2024.-

L’Ajuntament d’Énguera, amb la col·laboració de La Cooperativa Campoenguera i els comerços locals, presenten la segona edició de la Fira de l’Oli. Després del gran èxit de la primera edició, este any 2024 l’organització vol presentar grans novetats per a professionals i particulars.

El mes d’octubre torna a ser un mes important per a mostrar la qualitat del producte estrela d’Énguera: l’oli d’oliva verge extra.

Per això, es presenten oficialment les dates d’esta segona edició que enguany se celebrarà del 18 al 20 d’octubre. Uns dies molt importants, ja que és un nou repte poder organitzar, revalidar i millorar l’èxit de la primera edició de 2023.

Durant esta segona edició els productors locals tindran l’oportunitat de mostrar la qualitat dels seus productes, compartir coneixements amb els visitants i organitzar activitats com a tastos, conferències i esdeveniments, per a promoure l’oli d’Énguera amb els seus matisos que el fan diferent i gaudix d’un gran reconeixement internacional.

Del 18 al 20 d’octubre, Énguera obri les seues portes per a celebrar la segona edició de La Fira de l’Oli. Una oportunitat única per a promoure la cultura de l’oli en les nostres comarques.

La Fira de l’Oli d’Oliva d’Énguera, va arribar per a quedar-se i formar part del calendari de Fires gastronòmiques, culturals i turístiques referents a La Comunitat Valenciana.

No hay comentarios

Dejar respuesta