Presentació pública de Gisela Carpintero i Gisela Huerta Falleres Majors de Xàtiva 2025

G.Medina. Xàtiva 12 de Juny de 2024. Sant Domènec va acollir aquest dimarts per la vesprada l’acte de presentació pública de Gisela Carpintero Alventosa i Gisela Huerta Cardos com a Falleres Majors de la ciutat en 2025.

Al voltant de un centenar de persones es van congregar a Sant Domenec per a assistir al primer acte oficial Gisela Carpintero i Gisela Huerta  , que comptaren amb el recolzament de les Falleres Majors de 2024, Patricia Giner i Vera Langa , així com amb el del col·lectiu faller representat pels presidents i Falleres Majors de les comissions de la ciutat.

Una vegada presentades públicament les Falleres Majors de Xàtiva per a l’exercici 2025, Gisela i Gisela, es fan públics els noms del, xiquets i xiquetes que les acompanyaran en aquest any tant especial.

En el cas de la Cort d’Honor de la Fallera Major de Xàtiva, aquesta està formada per les senyoretes Nayeli Carpintero Alventosa, (Falla Plaça del Mercat), Clara Ortega Gil, (Falla Abú Masaifa), Àngela Calatayud Serrano ( Falla Molina claret), Iris Martí García, (Falla Plaça del Mercat).

En el cas de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, aquesta està formada per les xiquetes i els xiquets: Salma Fernández Huerta,(Falla Sant Feliu), Sofía Martínez Alcázar,(Falla Sant Jordi), Daniela Carrión Gil, (Falla Sant Jaume), Lola Sisternes Moreno,(Falla Raval), acompanyants: Adrià Aliaga Tomás, (Falla Sant Feliu), Gerard Bolinches Calvo, (Falla Joan Ramón), Marc Pérez Llopis, (Falla Sant Feliu), Adrian Pons Manjon, (Falla Espanyoleto), Pasqual Pérez Burdeos,(Falla Tetuan).

No hay comentarios

Dejar respuesta