La secció de triatló del Club d’Atletisme de Xàtiva participa en el primer duatló autonòmic

Aquest cap de setmana la secció de triatló del Club d’Atletisme de Xàtiva va participar en el primer duatló autonòmic de la temporada. La competició es va disputar a Castelló de la Ribera en la modalitat de relleus mixtes sent puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular 2020. Un total de 100 equips formats per 400 duatletes, 200 dones i 200 homes, van ser els encarregats de disputar per primera vegada en la Comunitat Valenciana aquest tipus modalitat mixta.

El club va ser un dels més representants en aquesta prova amb un total de 4 equips. A les 9.00 h del matí del diumenge es va donar l’eixida dels equips A, i 5 minuts després a la resta d’equips. Els participants van completar 2,9 km de carrera a peu, 5,6 km de ciclisme, i 1,3 km de carrera a peu, sent una xica la primera a participar. Seguidament és un xic el que completa el circuit per donar-li el relleu a l’última xica de l’equip. I per últim, és un xic l’encarregat de realitzar el mateix recorregut que la resta de companys i creuar la línia de meta.

Tota la gent va poder gaudir d’una emocionant competició tant els duatletes com el públic en general, ja que és un format molt atractiu i dinàmic, donant importància d’una manera igualitària a ambdós sexes. El bon oratge i l’ambient que es va crear va fer que aquesta jornada fóra un extraordinari inici de Lliga de Clubs. Les sensacions de tots els que van competir del nostre club van ser molt bones, complint tots aquells objectius que es varen marcar, i queda’n en la sexta posició tant l’equip masculí i femení a la seua respectiva divisió.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =