La Banda de la Vella actuarà en la XIIa Trobada Interdiocesana de Xàtiva

La Banda de la Vella interpreta la música en l’acte central de la XIIa Trobada Interdiocesana de Confraries i Germandats de Setmana Santa

La Banda Simfònica de la S.M. “La Primitiva Setabense” de Xàtiva serà l’encarregada d’interpretar les marxes processionals que identifiquen a la Setmana Santa Setabense en l’acte central de la XIIa Trobada Diocesana de Confraries i Germandats de Setmana Santa de les Diòcesis de Sogorb-Castelló, Oriola- Alacant i València.

L’acte, que inclou la interpretació d’aquestes marxes, “El so de les Imatges”, se celebrarà aquest dissabte, des de les 17.00h, al Gran Teatre de Xàtiva. La Banda, baix la direcció del seu mestre titular, Saül Gómez, interpretarà marxes tradicionals de les processons de la Setmana Santa de Xàtiva com “Mektub” (Mariano San Miguel), “Tosca” (Puccini) o “Mater Mea” (Ricardo Dorado), a més d’altres d’estrena més recent com “Hossana in Excelsis” (Óscar Navarro) i “La madrugá” (Abel Moreno).

Els compositors de Xàtiva estaran representats en la “Marxa fúnebre nº 3” del fill adoptiu de la ciutat Attilio Bruschetti, i el motet anònim “Eram quasi agnus innocents” adaptat per a banda pel Director Honorari de la Vella, el xativí Francisco Perales Ferre.

Banda Simfònica de la Primitiva Setabense
L’acte està organitzat per les Juntes de Germandats de les tres diòcesis participants. L’acte de cloenda està basat en l’espectacle creat fa dos anys per a la Germandat de Confraries de la Setmana Santa Setabense pel també músic de la Primitiva i director de banda Francisco Sánchez Roca.

No hay comentarios

Dejar respuesta