La Ruta Turística «Els Borja i l’Aigua, les nostres riqueses» de Canals ha sigut un èxit

La Regidoria de Turisme, en commemoració al Dia Mundial del Turisme, i aprofitant el recent reconeixement de Festa d’Interés Turístic Nacional, va anunciar la primera Ruta Turística de Canals amb el nom «Els Borja i l’Aigua, les nostres riqueses».

Al voltant de seixanta inscrits van participar d’aquesta Ruta dirigida per Josep Antoni Polop i Morales que va organitzar el recorregut passant pels principals llocs del municipi en relació als Borja i l’aigua.

Ruta-Turistica-canals-els-borja2L’eixida va ser des de la Boquera de Canyamars, junt al Parc Caní fins a l’Oratori i Torreó dels Borja passant pel Parc de la Lloca, Carrer València, partidor real, Carrer 9 d’Octubre, Plaça de la Presó, Parc del Secanet i pel Parc Calixte III.

Al finalitzar la Ruta, l’Ajuntament va organitzar un refrigeri i va fer entrega d’un obsequi a cada participant que comptava amb el llibre de Josep Antoni Polop i Morales, «Canals i l’aigua: El riu dels Sants, 1844-1931».

La regidora de Turisme, Celia Ibáñez, ha declarat que «hem fet aquest treball amb molta il·lusió i el resultat ha sigut un èxit ja que tots els participants han gaudit de la Ruta i, a més, han aprés alguna cosa més de la nostra localitat».

No hay comentarios

Dejar respuesta

seis + siete =