Comença el curs d’Auxiliar de Cuina ofert des de la Regidoria de Joventut

Els cursos formatius gratuïts que ha organitzat l’Ajuntament de Canals continuen en marxa i hui s’ha iniciat el curs d’Auxiliar de Cuina impartit per la Cambra de Comerç i que, a més, per al seu desenvolupament compta amb el Programa de Cualificación y Empleo (PICE) del Sistema de Garantia Juvenil.

Aquest curs comptarà amb dues fases. La primera d’elles, la part teòrica, es desenvoluparà al Centre Jove i, més endavant, la fase pràctica tindrà lloc als Salons Santa Creu de la Torreta.

El Regidor de Joventut, Ricardo Requena, ha visitat a tots els inscrits en el curs durant el seu primer dia de formació. Ha assegurat que «és molt important continuar apostant per la formació que permet augmentar les oportunitat dels més joves i estem convençuts que cursos formatius com aquest són necessaris».

De forma paral·lela, el proper 23 i 24 d’octubre, de 16:30h a 19:30h serà el curs de Cocteleria que es realitzarà al Jardín de Montemina. Les persones en actiu del sector hostaler i restauració que vullguen ampliar la seua formació professional, ja poden inscriure’s. Davant qualsevol dubte, es pot contactar amb el departament d’ADL a través del correu info.adl@canals.es o amb els telèfons 962 240 126 i 664 518 773.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 3 =