La regidoria de Joventut oferís xerrades informatives als diferents centres educatius de Xàtiva

Aquestes sessions permeten conèixer a l’alumnat de Xàtiva el ventall de serveis, atencions i orientacions que es realitzen des d’Info Jove Xàtiva

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva s’han représ les xerrades informatives als diferents centres educatius de Xàtiva, una vegada les restriccions sanitàries així ho han permés.

Les intervencions consten d’una xerrada informativa en la que s’explica a la joventut de la ciutat el ventall de serveis, atencions i orientacions que es duen a terme a l’oficina d’Info Jove, a la Casa de Cultura de Xàtiva, al temps que se’ls informa dels projectes que actualment es duen a terme i en els quals poden participar. A més d’aquesta xerrada informativa, també es realitza una dinàmica participativa en la que l’alumnat fa propostes d’activitats i tallers que tenen interès de realitzar.

Des del departament recorden que aquells centres interessats en comptar amb aquestes xerrades informatives i sessions de treball poden sol·licitar-les a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es o bé al telèfon 96 227 43 42.

No hay comentarios

Dejar respuesta