L’Alcúdia de Crespins posa en marxa les Beques Endavant 2021 per a joves majors de 18 anys

S’ofereixen 10 beques formatives per als mesos de juliol i agost, amb una jornada de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 600 euros mensuals

Des de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’han posat en marxa les beques Endavant 2021 destinades a impulsar l’ocupació local entre la joventut.

El programa ofereix 10 beques formatives destinades a joves majors de 18 anys que cursen titulacions universitàries o cicles formatius. El programa es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, amb una jornada de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 600 euros mensuals. Als i les beneficiàries de les beques se’ls hi assignarà una tasca diferent ajustant-se el màxim possible a la formació de cadascú. Entre les diferents àrees d’àmbit local s’inclouen l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, l’Escola d’Estiu i el taller per a persones grans.

Les bases, així com els tràmits es poden trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament. El termini de presentació de la documentació requerida es pot fer fins al 22 de juny. Per a qualsevol dubte es pot telefonar al 960901000.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho + cuatro =