La Regidoria de Benestar Social de l ́Alcúdia de Crespins crea 2 nous llocs de treball

Els Serveis Socials Generals d’Atenció Primària, amb la regidora de Benestar Social Inma Penadés al front, comptaran amb la contractació, com a reforç, d’una treballadora social durant els pròxims sis mesos. El contracte, que començarà el pròxim 1 de juliol, és un contracte menor, amb una jornada laboral de 16 hores setmanals. Les funcions a realitzar s’exerciran en el bloc d’intervenció social i el bloc d’intervenció individualizada. I és que el suport a les persones amb carències respecte de les necesitas bàsiques ha estat una prioritat per l’equip de govern, tal i com recorden fonts municipals.

diaridigital.es-inmaculada_penadesEsta major dotació de pressupost en els programes de Serveis Socials Generals es corresponen a la política portada a terme per l’Ajuntament i que destaca en el seu primer any de gestió, a més contribuïxen a configurar l’estructura de l’equip social de base dins del Pla Local de Gestió de Serveis Socials Generals- Atenció Primària 2016. L’anomenat pressupost està en part subvencionat en un 65% per la Diputació de València i el restant per part de l’Ajuntament del municipi.

La contractació d’un agent d’igualtat és un altre dels avanços de la política social del govern municipal. Es tracta d’implantar les mesures necessàries per a fer efectiu el principi d’igualtat entre homes i dones, portant a teerme accions externes dirigides a la població, ja siguen de prevenció, sensibilització, promoció o normatives, sempre dins del seu àmbit competencial.

El Pla d’Igualtat, que per primera vegada en la història es formarà en l ́Alcúdia de Crespins, està subvencionat per l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València. La regidora de Benestar social ha explicat que amb este programa : ” .volem que la igualtat d’oportunitats entre homens i dones deixe de ser una declaració d’intencions i es convertisca en un fet.” També va assenyalar que “es una realitat que els governs, començant pels locals, hem de fer un esforç per la igualtat i per això volem treballar junt amb els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins. És treball de tots lluitar per aconseguir-la.”

Finalment, des de l’Ajuntament s’assenyala que ambdós contractes es van fer públics perquè es presentara tot aquell que volguera, van ser més que res empreses licitadores les que ho van sol·licitar, siguent finalment una d’elles la escollida que va obtindre millor puntuació per a desenvolupar les dos labors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − tres =