La Protectora de Xàtiva suspén l’acte de benedicció d’animals

La Protectora de Xàtiva ha anunciat a través d’un comunicat que suspèn l’acte de benedicció d’animals previst per al 16 de gener., acte organitzat conjuntament amb l’Ajuntament i la parròquia de Sant Pere. El motiu: la situació actual de la pandèmia.

La Junta Directiva de la Spax vol comunicar que a causa de l’alta incidència de contagis per covid i estant en plena ona, hem decidit no celebrar la tradicional Benedicció d’Animals de Sant Antoni. Ha sigut una decisió molt meditada que ens fa mal en l’ànima, però davant l’alta participació de cada any en un espai relativament reduït on potser no es poden respectar les mesures de distàncies de seguretat i evitar aglomeracions, pensem que és el més prudent per a tots.

Ja que no podrem celebrar la benedicció hem pensat a celebrar aqueix diumenge de manera virtual, i per a això ens podeu manar fotos del vostre o els vostres xiquets sent beneïts en anys anteriors i el diumenge dia 16 de gener les publicarem, podeu manar la vostra fotografia a: comunica@protectoraxativa.org , termini màxim per a manar-les:​ divendres a la vesprada.
Esperem i desitgem que l’any vinent puguem celebrar la benedicció amb més il·lusió encara que en anys anteriors.

No hay comentarios

Dejar respuesta