La presidenta de la Mancomunitat la Costera-Canal visita Fitur

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera Canal Mª José Tortosa, s’ha desplaçat en la jornada de hui a la capital d’Espanya per tal d’assistir a la XXXVIII Fira Internacional de Turisme (Fitur) que es celebra als recinte d’Ifema.

La visita de Tortosa a aquest certamen turístic ha coincidit amb la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana.

Durant la jornada, la presidenta de la Mancomunitat ha visitat l’estand de la Comunitat així com l’expositor del Patronat de Turisme de la Diputació de València, en el marc del qual s’ubica l’espai dedicat a la ciutat de Xàtiva.

Tortosa ha tingut l’oportunitat de conversar amb el president de la Generalitat, Ximo Puig i el de la Diputació, Jorge Rodríguez, així com amb el Secretari Autonòmic, Francesc Colomer, la Diputada de Turisme, Pilar Moncho, i amb diferents alcaldes dels municipis de les comarques.

La presidenta de la Mancomunitat ha reconegut que “malgrat que és la primera vegada que visite Fitur m’agradat molt conèixer aquesta fira de primera mà ja que és una gran oportunitat per donar a conèixer els productes turístics dels nostre territori que són molts”.

Respecte a la possibilitat de que la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal puga disposar d’un espai en properes edicions, Tortosa ha assegurat que “estudiarem la forma ja que seria un aparador molt important per potenciar els nostres pobles, els seus atractius patrimonials i la seua oferta turística i gastronòmica”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − 4 =