La nova APP turística de Xàtiva rep a Fitur el premi a millor APP d’Espanya en la categoria de guies de destinació

Xàtiva està d’enhorabona. La seu app turística, desenvolupada en col·laboració amb l’agència digital Xatcom.net, responsable del disseny i manteniment de continguts de la web turística xativaturismo.com, ha aconseguit alçar-se vencedora en el concurs ‘The AppTourism’.

L’aplicació, gratuïta i disponible tant en Apple Store com en Google Play Store, ja va aconseguir un primer reconeixement en haver estat escollida com a finalista en aquest concurs que ha comptat amb la inscripció de prop de 80 aplicacions, de les quals 40 corresponien a la categoria nacional.

L’App de Xàtiva ha estat seleccionada, al costat de les del Valle de Tena i Santander com les millors App turístiques en la categoria Guia de Destinació. Altres categories han estat turisme esportiu, natura i aventura; turisme cultural i enogastronómic; o serveis turístics.

Les autoritats locals no oculten la seva satisfacció sobre aquest tema. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ja va manifestar que suposa una alegria enorme, ja que prové de gent del sector, un indicador clar de la qualitat del treball”.
El jurat del concurs ha estat composat per representants de Fitur, SEGITTUR i Turespaña, així com per experts professionals dels sectors de la tecnologia, el turisme, el màrqueting online i la comunicació.

El premi consisteix en un distintiu que implica el reconeixement de SEGITTUR, organisme adscrit al Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, i Fitur, una de les principals fires de turisme del món.

A més, les guanyadores s’inclouran en el repositori d’aplicacions del portal oficial de turisme d’Espanya, www.spain.info.

Un total de 525 aplicacions s’han presentat a aquests premis, que en 2018 compleixen la seua cinquena edició.

Cal recordar que durant la jornada d’ahir, Xàtiva també va rebre el premi Mediterranew Music de la Generalitat pel Festival Nits al Castell.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − dos =