La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València visita el Parc de Xàtiva

La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV), Maria Josep Amigó, acompanyada pel gerent del Consorci, Josep Ballester i el cap del cos de Bombers, José Miguel Basset, ha acudit al parc de bombers de la localitat de la Costera per veure de primera mà el funcionament dels nous equips d’excarceració del Consorci i a més ha aprofitat la visita per conéixer la tasca diària dels bombers i escoltar les seues inquietuds.

Han estat els bombers del Parc de Xàtiva els encarregats de fer la demostració de les noves ferramentes adquirides pel Consorci i que s’hi troben a tots els Parcs de Bombers de la Província de València. Un total de 17 equips d’excarceració, que han suposat una inversió de 279.763€ .

«Es una aposta molt important per al Consorci i ens fa situar-nos en l’avantguarda del rescat. Continuem renovant-nos i acutalitzant-nos a les noves tecnologies i situacions d’emergència, per facilitar l’extraordinari treball que ja realitzen de per sí els nostres bombers, sempre en pro de la millora de les nostres capacitats front qualsevol emergència» ha apuntat Amigò.

L’adquisició d’aquests nous equips també ha vingut acompanyada d’una intensa formació a tots els parcs i torns del Consorci, per a la incorporació immediata a les tasques de rescat. Els Bombers del Parc de Xàtiva, que ja han treballat amb els nous equips d’excarceració, destacaven els seus grans avantatges, els quals els permetien una major agilitat i rapidessa durant els rescats.

Després de la demostració la presidenta ha realitzat un recorregut per les instal·lacions del Parc de Xàtiva, on ha comprovat totes les ferramentes i materials amb els que treballen els bombers i també del grup GERA-CPBV (Grup Especial de Rescat a Altura)

La visita ha finalitzat amb una reunió amb els bombers, els quals han comentat les seues inquietuds i necessitats a la presidenta, la qual els ha agraït el seu gran treball.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + cinco =