La Mancomunitat la Costera-Canal es suma un any més al programa ‘Entre Comarques’

Un any més es posen en marxa les rutes turístiques “Entre Comarques”, que tindran lloc els dissabtes i els diumenges del 3 de febrer al 24 de juny. Un total de 18 caps de setmana en els que es realitzarà turisme per la província de València amb l’objectiu de mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 66 municipis.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa ha recordat que “l’any passat ja ens vam adherir a aquest programa i enguany repetim ja que la valoració va ser molt positiva”.

A més ha apuntat que “el treball conjunt de les mancomunitats ens permet dur a terme iniciatives com aquesta en la que promocionem els nostres pobles oferint unes jornades turístiques i culturals a preus molt econòmics i per a tot tipus de públic”.

A la comarca de la Costera i la Canal, el programa arrancarà amb la ruta de la Llosa de Ranes que tindrà lloc el dissabte 24 de febrer, pel matí. El mateix dia per la vesprada es farà un passeig urbà per l’Alcúdia de Crespins.

El 24 de març serà el torn de la Font de la Figuera, Vallada i Xàtiva; el 28 d’abril Moixent, Montesa, Enguera i Bolbaite; el 12 de maig Anna, Navarrés, Genovés i Llanera de Ranes; i el 2 de juny Quesa, Estubeny, Corbera i Riola.

Les inscripcions es podran realitzar fins a les 12:00 hores del dijous anterior a la ruta, a través del formulari on line de les Mancomunitats participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cuatro =