El Diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, visita l’Ajuntament de Canals

Durant l’encontre, el diputat va conèixer personalment als becaris que desenvolupen les seues tasques a l’Ajuntament. En total 3 joves contractats per a un any amb fons municipals, que treballen a les àrees de govern obert, promoció econòmica i arxiu, i 1 becari finançat per la Diputació de València que ja ha estat al consistori 6 mesos i a qui se li ha prorrogat la beca per a 6 mesos més.

La seua tasca principal s’emmarca dins del projecte “GOAL-RD Registre Electrònic de Documents”, a través del qual s’ha posat en funcionament un sistema que permet digitalitzar i signar electrònicament la documentació presentada al registre.

Una vegada finalitzat el recorregut pel departament es tractaren altres assumptes com la participació de la Diputació de València en la Startup Europe Week o la convocatòria d’Erasmus Plus que prepara l’Ajuntament, a més de la iniciativa Erasmus + AcciónClave 3 amb la que ja col·labora.

Reunió amb Divalterra

D’altra banda, el gerent de DivalTerra Xavier Simón, ha rebut als representants municipals per a tractar temes d’interés referents al manteniment de les àrees forestals i la formació. En concret, la conversa es va centrar en les tasques de silvicultura preventiva i condicionament del paratge d’El Túnel i la Serra Grossa.

Altre tema abordat va ser les sinergies en promoció econòmica i formació, en aquest cas, sobre la possibilitat de la participació de Divalterra en el projecte que està preparant l’Ajuntament de Canals sobre emprenedoria i formació empresarial, així com en les jornades de promoció comercial.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − ocho =