La Mancomunitat la Costera-Canal recolza amb més de 5.000 euros els actes del Dia contra la Violència de Gènere als pobles

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha ficat en marxa una campanya pionera per tal de promoure i coordinar accions contra la violència de gènere així com facilitar l’accés als serveis dels que disposa l’entitat per tal de lluitar contra aquesta xacra, coincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que es celebrarà proper divendres 25 de novembre.

Per aquest motiu, la Mancomunitat ha fet efectiva una ajuda global que supera els 5.000 euros que s’ha lliurat entre els 20 pobles mancomunats per tal de fomentar i recolzar les activitats que amb motiu del 25N es celebren a cada municipi.

Així mateix, s’han editat 2.500 fullets informatius que es lliuraran als diferents municipis en els que es recullen algunes pautes orientatives sobre com actuar en cas de detectar un cas de violència masclista a més d’incloure els serveis dels que disposa la Mancomunitat en aquest sentit, concretament un equip de treballadores socials encarregades d’informar, orientar i ajudar a detectar un possible cas de maltractament.

D’altra banda, s’ha creat una imatge corporativa comú amb la difusió de cartells en els que es pot lleguir ‘La Manco i el teu poble contra la violència de gènere’. Aquests cartells estaran presents en totes les activitats que es duguen a terme relacionades amb aquesta jornada de les que, posteriorment, es realitzarà un recull fotogràfic que es podrà veure a les xarxes socials de la Mancomunitat.

El president de l’entitat, Roberto Granero, ha destacat el fet de que “es tracta de la primera vegada que es realitza una campanya per tal de lluitar de manera unida contra la violència masclista malgrat que és un assumpte prioritati que necessita els esforços i recursos de les administracions locals i comarcals”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 − 1 =