La Mancomunitat convoca un nou concurs amb motiu del ‘Dia dels Enamorats’

Seguint amb la línia encetada amb altres campanyes, la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal ha convocat un nou concurs de fotografia amb motiu de la celebració del ‘Dia dels Enamorats’ baix el lema ‘I tu, de què o de qui estàs enamorat?’.

El que es busca en aquesta ocasió és que els participants envien imatges que manifesten la seua estima cap a algú o alguna cosa. Així per exemple, els usuaris podran fer arribar fotografies amb els seus familiars, parelles, amics, mascotes o amb monuments, llocs o paratges.

En aquest sentit no hi ha cap limitació. Tan sols es deuran fer arribar les imatges al Facebook de la Mancomunitat o al correu electrònic comunicació.mancocosteracanal@gmail.com entre l’1 i el 13 de febrer. El mateix dia 14 es donarà a conèixer el nom del guanyador que serà aquella persona que més ‘Me Gusta’ haja rebut en la seua fotografia.

El guanyador rebrà una caixa-experiència per tal de gaudir d’una estància de cap de setmana.

El president de l’entitat, Roberto Granero, ha explicat que “aquestes campanyes ens permeten potenciar les nostres xarxes socials i arribar a un major nombre de ciutadans i ciutadanes de les nostres comarques al mateix temps que premiem la participació”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco − cinco =