La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense actuarà a la Llosa

La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense presenta aquest dissabte a la Llosa de Ranes el programa amb el qual concursarà en la primera edició del Concurs Bankia d’Orquestres. Amb entrada gratuïta, el concert s’iniciarà a les 19.30h.

Sota la direcció del seu titular, Jose Martínez Colomina, l’orquestra interpretarà en primer lloc l’obertura de Egmont, de Beethoven, i a continuació la Simfonia 104 “Londres” de Haydn.
La Jove Orquestra de la Primitiva Setabense ha sigut seleccionada per a participar en la primera edició del Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat, l’Institut Valencià de Cultura i Bankia.

El concurs es celebrarà els dies 11 i 12 de febrer en l’Auditori del Palau de les Arts, a València. L’orquestra de Xàtiva participarà el dissabte 11 en la categoria “Salvador Giner”, per a orquestres de fins a 50 músics, al costat de les orquestres de l’Ateneu de Cullera, Rafelbunyol i Segorb.

Des de la societat musical xativina s’ha mostrat l’agraïment públic a l’Ajuntament de la Llosa de Ranes i al seu alcalde, Evarist Aznar, per facilitar a l’orquestra un auditori idoni per a “provar-se” de cara al concurs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 2 =