La Mancomunitat clausura el Taller d’Ocupació de Cerdà

El president de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal, Roberto Granero, ha participat hui en la cloenda del Taller d’Ocupació de Cerdà, gestionat i promogut des de l’entitat comarcal, acompanyat per l’alcalde del municipi José Luís Gijón.

image-2016-06-22 (2)La inversió del taller ha sigut de 156.500 euros i s’han beneficiat 16 alumnes a més de quatre treballadors (un director, un administratius i dos monitors), un nombre considerable tenint en compte que es tracta d’un municipi menut, que durant sis mesos s’han format i han realitzat treballs per al poble. En aquest sentit, el president de la Mancomunitat ha explicat que “amb aquestes iniciatives es dóna l’oportunitat, a un grup de veïns de formar-se en una especialitat determinada així com de realitzar tasques que reverteixen directament en el poble”.

Els participants del taller de Cerdà han treballat dividits en dues especialitats, una de carpinteria i altra de particions i acabats, en el Palau del Marqués de Montortal realitzant tasques d’albanyileria i de treball de la fusta.

Des de la Mancomunitat han assegurat que es continuarà treballant per a potenciar el foment de l’ocupació mitjançant aquest tipus de programes. “Per a la Mancomunitat és una prioritat per la qual cosa esperem que en els propers mesos es publiquen noves ordres de Tallers d’Ocupació per a que qualsevol poble mancomunat que vullga es puga acollir”, ha afegit Granero.

Per últim, tots els participants s’han referit a aquesta experiència com “molt positiva” ja que els ha permès obtindre formació en una especialitat determinada i ficar-la en pràctica gràcies als treballs desenvolupats al llarg de sis mesos.

Finalment, el proper dia 29 està previst clausurar el últim Taller d’Ocupació que continua en marxa, el d’Enguera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − seis =