Ontinyent cobreix al 100% les places per als projectes estivals per a xiquets i joves

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places per als projectes d’oci i cultura estivals per a xiquets i joves que organitza junt a l’Ajuntament d’Ontinyent. En concret, 120 xiquets de 3 a 12 anys participaran a l’Escola d’Estiu Municipal “Escorcolla’m la testa!” al col·legi Lluís Vives, amb activitats i dinàmiques relacionades amb el desenvolupament de la ment plantejades per adquirir valors de respecte, cooperació i tolerància entre d’altres.

A més, 50 joves de 12 a 16 anys participaran al projecte Activa’t!, que es durà a terme en diferents localitzacions de la ciutat. Aquest programa, que compta amb el suport de l’IVAJ. Generalitat Jove i l’Ajuntament d’Ontinyent es divideix en 5 blocs temàtics per tal de fer partícips als joves d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives a través de tallers, grans jocs d’orientació, esports, eixida a la platja o dinàmiques de resolució de conflictes.

Totes dues activitats tenen lloc en horari de matí, de manera que l’Escola d’Estiu serà compatible amb l’edició d’enguany de “l’Estiu Esportiu”, que organitza la regidoria d’Esports, i que enguany oferirà 7 setmanes d’activitats per a escolars en els mesos de juliol i agost amb els mateixos preus que l’any passat (20 euros per quinzena).

 El programa es desenvoluparà al Poliesportiu Municipal al llarg de tot el mes de juliol (en horari de 16:00 a 20:00 hores) i la primera quinzena d’agost (de 10:00 a 13:30 hores). Els monitors seran estudiants del grau superior d‘activitats físiques o de la llicenciatura d’Educació Física, participants al programa “La Dipu et Beca”, que coordinaran les activitats obertes a fins a 60 alumnes per quinzena, d’entre 6 i 12 anys repartits per edats. Les activitats es plantegen per anar més enllà dels esports habituals com el futbol i el bàsquet, donant cabuda a altres com, la pilota, activitats aquàtiques o multiaventura.

El regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell , destacava l’atractiu d’una oferta esportiva assequible “i que aposta per promoure la formació i la cooperació per damunt de la competició, potenciant la convivència i afavorint que els menuts juguen amb els demés i no contra els demés”. El fet que els horaris siguen complementaris i compatibles amb els de l’Escola d’Estiu del CLJO, “permet a més als xiquets, xiquetes i ales seus pares i mares comptar amb una ampla oferta lúdica, formativa i esportiva per al període vacacional”, destacava.

 

 

 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta