La Mancomunitat amplia el concurs ‘La Manco amb les Falles’ a tots el municipis amb monuments fallers

La Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal tornarà a col·laborar enguany amb les falles amb la campanya ‘La Manco amb les Falles’ per la que es convoca un concurs fotogràfic que premia tant a les comissions com als autors de les imatges guanyadores.

Com a novetat, el concurs s’amplia en aquesta edició a tots els pobles amb monuments fallers per la qual cosa els premis també s’incrementen. D’aquesta manera s’establiran dos premis valorats en 300 euros cadascun per a la comissió que aparega en la fotogtafia guanyadora, i dues caixes-experiència per als autors de les imatges.

Un d’aquests premis es lliurarà entre les comissions de Xàtiva, degut al major nombre de falles que hi ha a la ciutat, mentre que l’altre es decidirà entre la resta de pobles mancomunats amb falles participants.

Des de l’entitat comarcal es lliurarà, al llarg d’aquesta setmana, un distintiu a cada comissió fallera per tal de que estiga visible del 15 al 19 de març als monuments grans dels diferents pobles que es sumen a la campanya.

Els fallers i el públic en general podran fer-se fotografies en les que aparega part del monument i el distintiu de la Mancomunitat. Seguidament hauran de enviar-les al Facebook de la Mancomunitat indicant nom, telèfon i el nom de la falla en la que s’haja fet la fotografia. Les fotografies es podran enviar des del 15-03-2018 fins el 21-03-2018 i les votacions es podran realitzar fins el 25-03-2018.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha recordat que “la finalitat d’aquesta campanya és promocionar alguna cosa tan nostra com són les falles a través dels canals de l’entitat comarcal així com continuar amb la tasca de visibilitzar la Mancomunitat de cara als ciutadans de les comarques”. A més, ha afegit que, degut a la bona acollida que va tindre la campanya el passat any “hem decidit donar un pas endavant i ampliar-la a la resta de municipis per tal de que la iniciativa puga tindre un caràcter comarcal”.

No hay comentarios

Dejar respuesta