L’Ajuntament rep 32 propostes d’actuació per al ‘DecideiXàtiva’

Demà dimecres, dia 14 de març, a les 19 h, tindrà lloc a l’Ajuntament la primera reunió del Consell de Ciutat per tractar els projectes que la ciutadania ha presentat dins del marc del procés de pressupostos participatius per a enguany. L’òrgan constituït pel conjunt de la corporació, representants de tots els consells sectorials de Xàtiva, de les pedanies i de totes les associacions veïnals de la ciutat valorarà les propostes presentades al DecideiXàtiva 2018 i decidirà quines propostes aniran finalment a la consulta ciutadana que se celebrarà del 16 al 23 d’Abril.

S’han presentat un total de 32 propostes de les quals 13 han estat elaborades als tallers de barri, 10 des del moviment associatiu i 9 per part de veïns i veïnes a títol particular. Per àmbits temàtics, es pot dir que les propostes donen resposta a qüestions relacionades amb la mobilitat, el patrimoni, parcs i jardins, equipaments públics i foment de la participació.

A partir d’ara s’inicia una fase de valoració i estudi tècnic que durarà fins al 29 de març. Serà a la primer setmana d’abril quan el consell de ciutat decidirà finalment quines propostes van a consulta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − ocho =