La Llosa de Ranes inaugura el seu Pavelló Esportiu

La Llosa de Ranes ha obert les portes del seu Pavelló Municipal d’Esports. Ho va fer el passat divendres per la vesprada, amb una jornada de portes obertes que va congregar a centenars de veïns del poble que no va voler perdre’s esta ocasió.

A les 19:00 de la vesprada l’alcalde del municipi, Evarist Aznar, acompanyat pel regidor d’esports, David Llobregat i la resta de corporació municipal van fer una visita guiada per les noves instal·lacions esportives. A l’acte també van assistir Mari Carmen Contelles, portaveu del Grup PP en la Diputació; Francisco Izquierdo, Remedios Aviá i Rafael Soler, diputats del Grup PP en la Diputació; i Estela Daroca, alcaldessa de Navarrés, Antonio Vicente Lluch, alcalde de Llanera i José Javier Sisternes, alcalde de Vallés.

A més de descobrir les noves instal·lacions esportives, els assistents van gaudir de dues masterclass simultànies, una d’spinning i una altra de cubbá i com a colofó es va realitzar una exhibició de gimnàstica rítmica.

Pavelló la Llosa de RanesLes noves instal·lacions esportives de la Llosa compten amb una pista de bàsquet i futbet, una sala de màquines d’exercitació, 3 aules per a classes col·lectives i 2 pistes de pàdel. A més, disposa de 5 vestidors i capacitat en les seues grades per a 500 persones.

Durant el que queda del mes de febrer totes les activitats que es realitzen en el Pavelló es podran practicar de manera totalment gratuïta. Una bona forma de conèixer les possibilitats que ofereix aquest nou centre esportiu municipal i sumar-se així a la pràctica de l’esport.

El Pavelló Municipal d’Esports ha sigut un dels projectes més ambiciosos que ha portat endavant l’Ajuntament de la Llosa de Ranes en els últims anys i, per fi, ha obert les seues portes.

Pavelló la llosa

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres + nueve =